(Benetton, Instagram)
Talijanski Benetton se vraća na piste početkom milanskog Fashion Weeka. Nova kolekcija  će biti prikazana 19. veljače 2019. godine, i to će biti prva Benetton revija pod kreativnim vodstvom dizajnera Jean-Charlesa de Castelbajaca.

‘Zahvaljujući društvenim mrežama, moda je danas vidljiva svima. Ali nažalost si ju mogu priuštiti samo nekolicina ljudi. United Colors of Benetton i ja ćemo zajedničkim snagama pokušati kreirati odjeću, koju će si svatko moći priuštiti.’ – rekao je Jean-Charles de Castelbajac u listopadu prošle godine kada je imenovan novim umjetničkim direktorom talijanskog Benettona. Vlasnik Luciano Benetton rekao je da Benetton i de Castelbajac dijele ljubav prema jakim bojama i dizajnu. Također žele uvesti više umjetnosti u street style modu.
S legendarnim modnim dizajnerom na čelu, talijanski Benetton će prikazati svoju prvu reviju 19. veljače, početkom milanskog Fashion Weeka. Poznati dizajner tijekom godina je surađivao s mnogim zvijezdama i poznatim osobama. Andy Warhol, Keith Haring, Miguel Barcelo i Lady Gaga, samo su neki od slavnih koji su surađivali s ovim modnim dizajnerom. Jedva čekamo početak milanskog tjedna mode i viđenje Benettona kroz oči de Castelbajaca.