FOREO je najavio zaista nevjerojatne popuste za Black Friday, a mi imamo popis ovih inovativnih uređaja koji su još par dana na sniženju

Ova će ponuda zasigurno jako razveseliti sve one koji žele na vrijeme kupiti božićne poklone ili njegovati svoju kožu na siguran i učinkovit način, baš kako to čine Rita Ora i Victoria Beckham. Već dugo se želite razmaziti jednim od omiljenih FOREO uređaja? Sada je savršena prilika za to jer je švedski beauty tech brend predstavio odličnu ponudu za Black Friday.

Foreo Black Friday

Uz nevjerojatne popuste do 50 % na legendarne beauty tech uređaje u kojima uživaju brojne svjetske zvijezde, po posebnim cijenama će se moći kupiti i uređaji najnovije generacije uključujući LUNA 3, UFO 2 i BEAR.

Foreo Black Friday

FOREO ponude za Black Friday i Cyber Monday će biti dostupne do 29. studenog 2021. ovdje i kod odabranih partnera uključujući: Sancta Domenica, Douglas, Fabu Spot, Martimex, Bipa i Tehnomag, a nastavit će se na Foreovom web-shopu do 5. prosinca.

I, što ćete odabrati? Dubinsko čišćenje i opuštajuću masažu koje će vam osigurati LUNA 3, intenzivni tretman lica u samo 2 minute uz UFO 2 ili energični trening lica uz sladak, ali moćan mikrostrujni BEAR uređaj? Black Friday u znaku napredne tehnologije osigurat će vam zdravu, čvrstu i blistavu kožu!

Foreo Bear uređaj

 

Foto: Foreo