Kako svijetu ljepote pristupa glumica Kristina Krepela i koje su sve posebnosti njezine beauty rutine? Postoje li kozmetički proizvodi kojima beskompromisno vjeruju i što obavezno sprema u svoje torbice prije izlaska iz kuće?

To su samo neka od pitanja koja smo postavili, a odgovore čitajte u nastavku!

Kupuješ li kozmetiku preko interneta? Koji je tvoj omiljen beauty webshop? 

Jako rijetko kupujem kozmetiku preko interneta. Ako da, onda je to u većini slučajeva ono što se ne može pronaći kod nas, a to je moje omiljeno rumenilo NARS Orgazam. Tada kupujem preko internetskih stranica Asos ili StrawberryNet. Ponekad kupujem i preko naše stranice Douglas.hr ako već znam što želim, a proizvod ne mogu pronaći u njihovim dućanima.

Tko je tvoja beauty inspiracija na Instagramu (osoba/profil)?

Moram priznati da je nemam. 🙂 Ne pratim beauty blogerice, a za službene, svečane prilike i javno pojavljivanje uvijek se prepuštam u ruke profesionalnih visažista. No zato pratim rad svjetskih visažista poput Lise Eldridge, Kate Lee, Marry Greenwell, Tyrona Machhausena…

Najdraži kozmetički brendovi?

U području dekorativne kozmetike to su svakako NARS, Bobbi Brown, Charlotte Tilbury, MAC, Chanel… Prava sam djevojčica po pitanju šminke i volim isprobavati različitu kozmetiku.

Zaštitni znak tvog beauty looka je…?

Svjež izgled i minimalistički make-up, crvene usne i osmijeh.

Omiljeni parfem?

Zar samo jedan!? Tri su koja su obilježila neka od mojih najdražih životnih razdoblja, a i mijenjam ih ovisno o godišnjem dobu i raspoloženju: Chanel Coco Mademoiselle, Dior Miss Dior Chèrie” te u posljednje dvije godine stvarno moj zaštitni LUSH Rose Jam. Volim kad miris ostaje u prostoriji dugo nakon mene.

Što ti je bitnije ili draže – investirati u preparativu ili dekorativu? 

Definitivno ulaganje u preparativnu kozmetiku, zdravlje i zaštitu kože. To mi je na prvome mjestu jer šminka na zdravu i njegovanu kožu dolazi tada kao završni ukras i šlag na tortu“. Zagovornik sam zdrave i blistave kože na koju je tada dovoljno nanijeti minimalnu količinu make-upa i naglasiti ljepotu u nama. Baš kao što to rade Francuskinje. 🙂

Proizvod koji ti je promijenio beauty rutinu nabolje?

Hmmm… Pa ne mogu baš reći da mi je neki proizvod drastično promijenio moju beauty rutinu, ali ono što mi je definitivno promijenilo izgled i zdravlje kože jest Biologique Recherche losion P50, korištenje C i A vitaminskih seruma i krema te stalno korištenje kreme sa zaštitnim faktorom od sunca.

Što od kozmetičkih proizvoda uvijek imaš sa sobom u torbici?

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Balm, Chanel Rouge Coco Gloss i neku kremicu za ruke.