Fotografija: Zvonimir Ferina

Kako svijetu ljepote pristupa modna i produkt-dizajnerica te glazbenica Ana Jelić i koje su sve posebnosti njezine beauty rutine? Postoje li kozmetički proizvodi kojima beskompromisno vjeruju i što obavezno sprema u svoje torbice prije izlaska iz kuće?

To su samo neka od pitanja koja smo postavili, a odgovore čitajte u nastavku!

Kupuješ li kozmetiku preko interneta? Koji je tvoj omiljen beauty webshop?

Haha, ovo je zanimljivo, ali ja nikad, baš nikad nisam kupila kozmetiku preko interneta. Imala sam par pokušaja kupovine, ali, nažalost, puder zbog kojeg sam preokrenula internet i sve dućane nisam uspjela naći u nijansi koja mi je trebala. Mislim da je to prvi I zadnji pokušaj mog kupovanja kozmetike preko interneta i do sada uopće nisam razmišljala o tome. 🙂 

Tko je tvoja beauty inspiracija na Instagramu (osoba/profil)?

OK, sad ću ispasti totalni amater, ali imam jednu jedinu beauty blogericu na Instagramu, i to Ellu Dvornik. Pratim i hrvatski brend Skintegru, koju obožavam!

Najdraži kozmetički brendovi?

Već sam navela Skintegru, oni su mi definitivno na prvome mjestu što se tiče njege lica, a što se tiče šminke koju koristim, e tu ima svega. Ne kupujem baš skupe pudere tako da trenutačno imam L’Oréalov, tuš i maskara su She, a ruževa imam more – od NYX Professional Makeupa i Max Factora ih imam najviše.

Zaštitni znak tvog beauty looka je…?

Volim jednostavniji make-up, ne šminkam se baš puno. Za stage stavim jači puder, obavezno crni tuš, maskaru i rumenilo te si malo popravim obrve i eventualno nanesem nekakav highlighter i ruž.

Omiljeni parfem?

Volim cvjetne mirise, a trenutačno koristim Burberry Weekend.

Što ti je bitnije ili draže – investirati u preparativu ili dekorativu?

Definitivno sam old school što se toga tiče, puno ulažem u preparativu.

Proizvod koji ti je promijenio beauty rutinu nabolje? 

Skintegrin Clarion me oduševio. Općenito su promijenili moju beauty rutinu i pogled na kozmoceutiku. Jako ih cijenim i volim jer ne samo da su hrvatski brend, nego su i cruelty-free te su pogodni za vegane. To mi je jako važno. Uz Clarion, moram spomenuti da sam se oduševila termalnim vodama.

Što od kozmetičkih proizvoda uvijek imaš sa sobom u torbici? 

Bez crvenog ruža u torbi ne izlazim iz stana. 🙂