Crni petak, odnosno Black Friday ekstravagantni popusti su pred vratima, a mi smo popisali svoje najdraže skincare i beauty proizvode kako bismo vam olakšali odabir u moru ponude

Iako smo sigurno sve štedljivi zbog pandemije i poskupljenja cijena te smo sve svjesniji koja je politika brendova koje volimo, puno smo osvješteniji i kad je u pitanju kvaliteta. A kako su nam uvijek potrebne hidratantne kreme, šamponi i šminka (ako je dio rutine), vjerujemo da sve više vas, kao i nas, duže probiremo i odabiremo što će sadržavati naša kozmetička polica (ili pak cijeli ormarić).

Mi (ne)strpljivo čekamo ove popuste i kako smo si slagali popis najdražih proizvoda koje bismo voljeli uloviti, odlučili smo isti podijeliti i s vama! Riječ je o omiljenim potrepštinama koje iznova kupujemo, a našli su se i pokoji koji su nam zbog odličnih recenzija i još boljeg sastava našli na našoj wish listi. 

Neovisno o tome planirate li razveseliti sebe ili pikirate nešto za skorašnja božićna darivanja, izdvojili smo najbolje za njegu kože, šminku, mirise i alate, a na vama je samo proučiti što vam odgovara i provjeriti sniženja!

 

Foto: @beautyandmybub/Instagram