Poznata kanadska pjevačica Avril Lavigne, čije smo hitove pjevali i preslušavali na discmanu, najavila je da će ova nesuđena ljubav doživjeti filmsku priču

Iako vam današnja Avril možda nije toliko glazbeno napeta, kad čujete He was a boy, she was a girl… Kladimo se da znate nastaviti, i da ćete je sada poželjeti poslušati (pripremili smo vam link pri dnu!). Bila je to prava numera koju i dan-danas mnogi vole zavrtjeti na privatnim tulumima.

Gotovo 20 godina (da, da) nakon što je prvobitno objavljena, legendarna pjesma Avril Lavigne “Sk8er Boi” je na korak do toga da je gledamo na ekranu, i to u obliku dugometražnog filma. To je ova pop zvijezda otkrila u u nedavnom intervjuu na iHeartRadio podcastu She Is The Voice.

“Nedavno, zbog 20. godišnjice od kada sam na sceni, puno ljudi me tražilo da sviram “Sk8er Boi”, i osjećam da se ta pjesma stalno spominje. Stoga sam je odlučila pretvoriti u film.”

“Sk8er Boi” je vjerojatno najpoznatija Lavigneina pjesma (Osim možda Complicated) iz ikonskog albuma Let Go iz 2002. godine, koja govori o propuštenoj srednjoškolskoj vezi između klizačice i skejtera, ona ga u početku odbija, ali pet godina kasnije požali nakon što mladić postane poznata zvijezda.

Iako su detalji o projektu još uvijek oskudni – Lavigne je uglavnom samo potvrdila njegovo postojanje – vjerojatno možete očekivati ​​da će film biti vjerno istraživanje dinamike i drame srednjoškolske romanse. A glumci? Možda netko iz Riverdalea uskoči?

Ako ste jako voljeli Avril, znate da ovo nije prvi put da je ova pjesma (skoro) postala film. O tome se raspravljalo već godinu dana nakon što je pjesma izašla, no pregovaranja su propala.

Sada kad je ova pop-punk zvijezda označila popriličan povratak nakon što je prošle godine doživjela nagli porast popularnosti, objavila je i svoj solo singl “Bite Me”, a krenut će i na svjetsku turneju.

Nas, onako nostalgično, baš zanima kako će film izgledati, čak i ako će biti trash. Za ona dobra, dobra, dobra, stara vremena, kad smo bojili vrhove u roza.

 

Foto: Ralph Orlowski / Getty images Entertainment via Getty Images