Gigant internetske trgovine ASOS pokrenuo je svoju prvu uslugu iznajmljivanja odjeće u suradnji s Hirestreetom!

Baš na vrijeme za sezonu vjenčanja, nova kolekcija obećaje više od 180 različitih ženskih prigodnih kombinacija, uključujući haljine za goste vjenčanja, haljine za mladenke i djeveruše. Ovo dolazi nakon partnerstva s britanskim tržištem za iznajmljivanje Hirestreet, a cijene počinju već od £20 za 4-dnevni najam.

Odjeća je odabrana među brendovima ASOS uključujući ASOS DESIGN, ASOS EDITION i ASOS LUXE. Kupcima su također dostupne opcije veličine za obline, male i visoke.

Bilo da ste mladenka koja traži promjenu večernjeg outfita ili pristupačan set haljina za djeveruše, ASOS ima niz živopisnih komada u ponudi. Pojedinačni artikli mogu se iznajmiti na četiri, 10 i 30 dana!

Cijene počinju od 20 funti, a kupci također mogu koristiti Hirestreetovu ponudu 2 za 35 funti kada unajmljuju predmete. Neke od haljina imaju originalnu cijenu veću od £160.

Isabella West, izvršna direktorica Hirestreeta, rekla je: “U Ujedinjenom Kraljevstvu 2023. prosječna cijena dolaska na vjenčanje prijatelja iznosi više od £500. Zato je “gost na vjenčanju” naša najpopularnija kategorija prigoda u ovo doba godine.  Voljeli smo raditi s timom u ASOS-u na kuriranju ove kolekcije i čvrsto vjerujemo da će ovo biti naša najpopularnija suradnja brenda do sada.” Trenutno je na raspolaganju 276 predmeta za najam!

27 eura za 4 dana
22 eura za 4 dana
23 eura za 4 dana
23 eura za 4 dana
23 eura za 4 dana
43 eura za 4 dana
22 eura za 4 dana
23 eura za 4 dana
23 eura za 4 dana
23 eura za 4 dana
20 eura za 4 dana
30 eura za 4 dana