Zagreb ovog proljeća doslovno puca od sadržaja! Sjajna se gastronomska mjesta otvaraju, održavaju razni festivali i projekti. Još jedan takav koji će dodatno obogatiti ljetnu sezonu je projekt Art park. 

Art Park započinje vikend događanjem “Pop Art Park na Branimircu – piknik prije kampiranja”. Istočna livada kod Tržnice Branimirova, ovog će vikenda u dnevnim satima postati prava piknik lokacija, a u večernjim odlično mjesto  za druženje s omiljenom ekipom. 

Bit će to prilika za oživljavanje legendarne, pomalo zaboravljene zagrebačke tržnice i prvi event ovog tipa na toj lokaciji, ali i uvod u glavni ovosezonski program Art parka na Ribnjaku, koji počinje 23. lipnja. 

Prvog dana ovog sjajnog projekta, FRüHSTüCK & Art park kreću zajedno u novu sezonu i to kako drukčije nego doručkom. Svi koji posjete Branimirac od 10:30h nadalje, osjetit će miris fine hrane koju će pripremati Munchy, a za vrhunski dnevni glazbeni odabir bit će zaduženi Mića, Phillipe i Oberan.

No dobra zabava neće tu stati. Nakon 15 sati glazbenu selekciju nastavljaju Tihomir Krklec-Afrika a.k.a Jogurt i Phillipe, a popodnevne dekice zamijenit će opuštena večernja varijanta plesa i druženja.

Drugog dana festivala u planu je radionica izrade terarija pod zelenim vodstvom Hortiarta. U sklopu radionice polaznici će imati prilike samostalno naučiti tehniku izrade biljnih terarija. 

Osim toga, od 15 sati livadu na Branimircu će posjetiti omiljeni zagrebački Pink buvljak, otvoren svima koji žele pronaći nove vlasnike svojim rabljenim ili nekorištenim stvarima, rukotvorinama i slično, a pritom nešto i zaraditi. 

Za glazbenu podlogu bit će zadužen D-Gree, hodajuća afrobeat-soul-funk enciklopedija s kojim nema glazbene pogreške. Za večernji program bit će zadužena ekipa Glazbene kuhinje koja zna vrlo ukusno skuhati house, funk i disco tulume.

Organizatori se nadaju da će prvi “Pop Art Park na Branimircu – piknik prije kampiranja”, biti početak svojevrsne revitalizacije nekoć legendarne zagrebačke tržnice Branimirac. Sudeći prema rasporedu, greške nema i spremna nam se jedan nezaboravni festival!