Drage moje zaljubljenice u make-up, ako ste i vi, kao i ja, u vječnoj potrazi za dobrim tušem za oči, imam odličnu vijest!

Tuš za oči kod mene igra veliku ulogu u make – upu. Kada je u pitanju moj stil šminkanja bio on dnevni ili večernji, naglasak mi je uvijek na očima. Kažu da su oči ogledalo duše, pa im zato uvijek pridonesem posebnu pažnju pri šminkanju, a kako bi one izgledale besprijekorno kako i zaslužuju, ovaj mjesec mi se u rukama našao Giorgio Armani tuš za oči pod nazivom Eyes to kill lacquered eyeliner.

INTENZIVNA CRNA

Prvo što sam primijetila pri korištenju ovog tuša jest da je nanošenje bilo vrlo jednostavno. Prije svega, na aplikatoru nećete pronaći nepotrebni višak koji morate obrisati i na taj način neiskoristiti značajan dio proizvoda koji ste kupili, već je dizajn napravljen na način da taj višak ostaje u tubi tuša, a na aplikatoru ostane savršena količina, točno onoliko koliko vam treba. Druga stvar zbog koje sam se iskreno zaljubila u ovaj tuš je intenzitet crne boje. Nije potrebno nanošenje po nekoliko puta kako biste dobili željeni intenzitet. Razlog tome je formula proizvoda – ona je na bazi vode koja reflektira svjetlost.

DUGOTRAJNA BOJA

No osim što formula osigurava intezitet,  osigurava i postojanost tuša na očima zbog većeg postotka lateksa., a to je vjerujem svakoj od nas posebno bitno. Bilo da sam bila na poslu ili u izlasku ovaj tuš mi se nije razmazao, pucao, preslikavao na gornji dio kapka…

Međutim, to ne znači da je ovaj tuš vodootporan, što je meni priznajem plus kod eyelinera jer mi teško skidanje nadraži oči. Ovaj tuš, baš nasuprot, vrlo se jednostavno skida. Bilo da koristite micelarnu otopinu, mlijeko za skidanje šminke ili ako ste baš potpuno asketski tip, običan sapun i vodu.

Također bih naglasila da me se proizvod dojmio i zbog kvalitete aplikatora. Na prijašnjim proizvodima često bi mi se događalo da se aplikator istroši ili deformira pa kvalitetno nanošenje više nije opcija. Pogotovo kada vrh aplikatora omekani te se počne savijati, a kod nekih mi se znalo dogoditi i da pucaju. Međutim koliko god koristila ovaj tuš, aplikator je ostao isti, a to me posebno oduševilo. Sve znamo da je dobar aplikator pola posla kod iscrtavanja očiju!

U mojoj kozmetičkoj torbici vrijedi pravilo “što je dobro, ne zamjenjuje se”, a Eyes to Kill lacquered eyeliner definitivno je zaslužio svoje mjesto u njoj. Cijena mu je ne baš malih 289 kn, ali rekla bih da stvarno vrijedi svake lipe.

Volim isprobavati nove proizvode ali rijetko koji me ovako oduševi i sigurna sam da ovo nije prolazan proizvod u mojoj make-up kolekciji. Nadam se da će i kod vas biti ista situacija!