Bez obzira na izazove koje je pred centar postavila rekonstrukcija remetinečkog rotora, ovogodišnji dvoznamenkasti porast posjećenosti dokaz je da je posjetiteljima Arena Centar i dalje prvi izbor

Arena Centar je na hrvatsko tržište doveo mnoge značajne modne, beauty i tech brandove, prvo IMAX i 4DX kino te prvi, i još uvijek jedini, veliki food court. Danas, sa svojom ponudom trgovina među kojima su globalni lanci poput Inditexa i LPPa, multi-brend trgovina kao što su Fashion Company i Sportina grupacija te mono-brend trgovina Calvin Klein, Hugo Boss, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Armani Exchange, Replay, Body Shop, M.A.C. te MI Store, centar postavlja visoke standarde kvalitete te ne čudi da je Arena Centar već godinama najbolje ocijenjen shopping centar u istraživanju zadovoljstva kupaca.

Tako je Arena Centar nositelj brojnih strukovnih nagrada poput Superbrands, Qudal te Odabrale mame. Sljedeće će dvije godine centar nositi prestižni status Superbrands koji predstavlja kvalitetu i pouzdanost. Centar je također dobitnik čak 6 Qudalovih medalja: za najkvalitetniji shopping centar općenito, shopping centar s ponudom odjeće, shopping centar s ponudom obuće, shopping centar s ponudom modnih dodataka i nakita, shopping centar s ponudom artikala vezanih uz telekomunikacije, elektroniku i kućanske aparate te shopping centar sa gastronomskom ponudom. Uz nagrade struke, Arena Centar može se pohvaliti i da je čak 6.000 mama iz svih krajeva Hrvatske preporučilo upravo Arena Centar svima koji cijene izvrsnost i kvalitetu proizvoda i usluga na domaćem tržištu dodijelivši mu nagradu Odabrale mame.

Kroz dugi rođendanski vikend Arena Centrom je prošetalo preko 185.000 posjetitelja koji su se kroz pet rođendanskih dana mogli pripremiti za hladniju sezonu i predstojeće blagdane uz atraktivne popuste do 40% te zasladiti slatkim rođendanskim cupcake kolačićima. Posebna je pažnja posvećena najmlađim posjetiteljima – radionice, zabava i animacije Snježnog Kraljevstva II baš kao i Unicefova predstava “Doktor od životinjica” teatra Gavran dodatno su obogatile još jedan uspješan rođendan Arena Centra.