Danska kreatorica Anine Bing, čije komade obožavaju svjetske zvijezde, lansirala je novi model torbice Nico. Torbica je u kratkom roku osvojila mnogobrojne fashionistice i tako postala must have komad sezone

Oblikom podsjeća na baguette torbice popularne u 90-ima, a izrađena je od vunene tkanine u krem i crnoj boji pepito uzorka s upečatljivom zlatnom kopčom, čime dizajnerica odaje počast vintage komadima brendova kao što su Chanel i Hermes, koje i sama, kako priznaje, voli kombinirati s modernim odjevnim predmetima.

anine bing nico torbica

“Želja mi je bila osvježiti elemente  brendova koji postoje već toliko dugo i to pritom učiniti na moderniji i mladenački način kako bi ih žene mogle nositi uz svoje svakodnevne casual kombinacije, a ne nužno i samo u posebnim prilikama ”, kazala je Anine. Naime, Nico torbicu možete iskombinirati uz neutralne outfite, monokromne kombinacije ili pak je uklopiti za besprijekoran večernji look. Cijena torbice iznosi 299 eura, a možete je kupiti putem službene stranice brenda Anine Bing.

Kako torbicu kombiniraju poznate modne zaljubljenice pogledajte u nastavku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JOSEFINE H. J (@josefinehj)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Babba C Rivera (@babba)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JELENA 🌙 (@jelena.marija)