Jedan od najiščekivanijih filmova ove godine svakako je Maleficent: Mistress of Evil u kojem se na velike ekrane vraća Angelina Jolie.

Film Maleficent: Mistress of Evil je počeo sa svjetskim premijerama, a evo kakve kreacije bira jedna od najpoznatijih glumica Hollywooda. Lijepa Angelina prvi put se pojavila u crnoj dugoj haljini koja je bila potpuno u skladu s njezinom ulogom poznate zlikovke, a radilo se o modelu s potpisom Versace. Iste večeri podršku su joj dala njezina djeca – Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne i Knox koja su bila potpuno usklađena s njezinim modnim odabirom.

Osim toga, Angelina je nosila i raskošnu dugu haljinu Ralph & Russo Couture na premijeri u Tokyju, a uz nju je kombinirala metalik salonke. Nešto opušteniji look imala je u Beverly Hillsu, a radilo se o print haljini iz jesenske kolekcije Christiana Diora, dok je na Disney’s D23 Expo događanje stigla u maloj crnoj haljini s prorezom, ponovno s potpisom kuće Versace.

Ovo je tek početak cijelog niza premijera drugog nastavka Disney uspješnice, tako da nam ostaje vidjeti u kakvim će sve još glamuroznim haljinama Angelina pozirati ispred fotoaparata. Donosimo vam sve njezine lookove do sada u nastavku!

Foto: Getty Images