Hrvatska dizajnerica Ana Maria Ricov ručno je nacrtala tapete koje će promijeniti izgled svakog prostora u pozitivni ambijent.

Ako ste ljubitelj tapeta, osobito onih kreativnih s asocijacijom na prirodu, svidjet će vam se novi kreativni projekt s potpisom dizajnerice Ana Marije Ricov.

”Lijepe suradnje uvijek krenu sasvim spontano i bez previše napora. Tako je jednog dana moja draga prijateljica Monica Trzun Bosiljkov, osnivačica i glavna dizajnerica brenda Dreamhood Wallpapers, svratila kod mene u atelje na kavu i nakon tipičnog časkanja o mojoj džungli, koja mi srećom uspijeva u ateljeu, te ljubavi prema biljkama, bacila oko na nove skice kolekcije i na ključnu ilustraciju ženskog lika u botanikama. I tako je sve krenulo!”, otkrila nam je Ana Maria.

Dreamhood wallpapers je studio iza kojeg stoji Monica Trzun Bosiljkov s ciljem da u svaki prostor (posebno dječji) unese veselu i kreativnu energiju koja još više potiče dijete, kao i odraslae, na stvaranje. Sve tapete su custom made, što znači da se prilagođavaju dimenzijama zida, a materijali su u potpunosti bez štetnih kemikalija i PVC-a te time sigurni za kućanstvo i ljude koji borave u njemu.

S istim standardima napravljena je Japanese Gardens tapeta s potpisom Ana Marie Ricov. Ocrtana ručno te naknadno digitalno manupulirana donosi priču o japanskoj vegetaciji, obajanu u nježno zelenim i ružičastim nijansama. Možete je naručiti već sada i unijeti dašak pozitive i zelenila u svoj prostor.

Pronađite je na linku: dreamhoodwallpapers.com.