Šarmantna slastičarnica u centru Zagreba mnogima je postala sinonim za domaće, prirodne i ekstra ukusne kolače, torte i sladolede, a sada je novim poslovnim pothvatom odlučila svoje proizvode ponuditi još većem broju ljudi

Tako je nastao brend OMAMA, inspiriran mirisima domaće, bakine kuhinje, koji nudi tradicionalne recepte u novom ruhu koje prati trendove. U pitanju su tradicionalne slastice poput Splitske torte, Međimurske gibanice ili zagorskih štrukli, ali i autorske torte primjerice od pistacija, malina ili čokolade. Osim slastica, u ponudi je i slasni quiche Lorraine.

Amélie kvaliteta

Amélie je zagrebačka slastičarnica s dugom tradicijom koja se svojom kvalitetom, ustrajnošću i inovativnošću sigurno smjestila na sam vrh zagrebačke gastronomije, pogotovo kada govorimo o slasticama. Sada su otišli korak dalje i pokušat će nam približiti okuse tradicije čak i u trenutcima kada nismo u mogućnosti ili blizini uživati u njihovim vrhunskim okusima. 

Omama_lizina iz slastičarnice Amelie

Novi brend OMAMA inspiriran mirisima bakine kuhinje, nudi domaće kolače i štrukle jednostavnih receptura, ali vrhunske kvalitete, koje će nas instantno lansirati u djetinjstvo. “Željeli smo stare bakine recepte prenijeti u novo modernije okruženje, a sve s ciljem kako bi evocirali uspomene na najljepše trenutke u djetinjstvu. OMAMA proizvodi skuplji su od prosjeka jer su premium, ručno rađeni i pripremljeni po svim standardima kao i ostatak kolača u Amélie slastičarnici, ali sigurni smo da će njihova kvaliteta biti prepoznata” izjavila je Žakline Troskot, vlasnica brenda Amélie. Proizvode je potrebno samo odmrznuti ili zapeći, a oni će okusom i kvalitetom ostati kao “domaći”.

Omama_01 Omama_04

Dizajn samih kutija radila je zagrebačka agencija Señor koja je osmislila i razvila brend Omama (germanizam za riječ baka). Kolači upakirani pod brendom “Omama” na tržištu su potiho već od proljeća u trgovačkom lancu Metro, a stigli su i u Konzumove prodavaonice.