Približavamo se pomalo finalu festivalskog tjednu u Cannesu, tako da je grad već postao privremeno boravište A-listera. Slavne osobe pripremile su svoje najekstravagantnije kombinacije rezervirane za crveni tepih filmskog festivala, ali i za druga pojavljivanja na Francuskoj rivijeri. Među njima nas je posebno oduševila Alessandra Ambrosio

Kad nisu u balskim haljinama s crvenog tepiha, svaki put kad izađu iz hotela u kojem su stacionirane, kanaliziraju glamur starih holivudskih diva pomiješan s estetikom Francuskinja. Upravo je to bio slučaj sa supermodelom Alessandrom Ambrosio koja svojom pojavom svako malo privlači pažnju. 

Favorit nam je ovaj besprijekorni izgled kojim je privukla pažnju fotoreportera na izlasku iz hotela Martinez u Cannesu. Dugu haljinu, usku siluetu i srcolitk izrez uskladila je s teddy džemperom, Bottega Veneta Mini Jodie torbom i kožnim mulama istog brenda, držeći se monokromatske krem ​​estetike. Top! 

No uz taj još su nas dva looka posebno oduševila, jedan casual za šetnju gradom s trendi prslukom na golu kožu i jedan s crvenog tepiha. WOW!