Aleksandra Dojčinović prošlog je vikenda najavila svoju novu kolekciju za nadolazeće proljeće i ljeto. Ovaj put predstavila je kolekciju u društvu klijentica i ambasadorica brenda Lei Lou.

Nova kolekcija za proljeće obećava divne haljine od najfinije, rastezljive svile, kao i proljetna odijela koja donose svježu i strukturiranu siluetu zahvaljujući sjajnim korzetima koji pružaju raznolike mogućnosti za kombiniranje.

Ovo, sada već tradicionalno druženje u velikoj zagrebačkoj modnoj oazi na adresi Ilica 15, ovaj put nije najavilo samo novu modnu sezonu već i sjajnu kolekciju naočala najpopularnijih brendova iz Optike La Vie, kao i multibrend asortiman posuđa, svijeća i knjiga. Time se ova lokacija polako pretvara u “luksuzni robni centar” s najljepšim izborom poklona u gradu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli by aleksandra dojcinovic (@leilou_official)

Osim toga, paralelno je, budući da se i on nalazi na istoj, all in one lokaciji, predstavljena i bajkovita kolekcija vjenčanica iz Aleksandrinog salona Le Concept, novog it mjesta u gradu kad govorimo o vjenčanjima pa je ovo druženje na špici bila i sjajna prilika budućim mladenkama da iz prve ruke pogledaju sve trendove vezane uz najsretniji dan u životu.

“Naše ekskluzivne i ready-to-wear kolekcije danas obožavaju i djevojke novog doba. Moguće i jer se sada puno više nego prije igram strukturama, nešto oštrijim linijama i krojevima, upečatljivim siluetama, a one upravo to vole i sjajno nose. Osim toga, naš dućan u centru grada više nije mjesto rezervirano samo za modu i shopping već i za lijepo druženje, baš onako kako se to radi na sličnim mjestima diljem svijeta“, istaknula je Dojčinović.

U Lei Lou butiku ovom su se prilikom okupile najutjecajnije domaće žene iz javnog svijeta.

Sve kolekcije dostupne su na webshopu brenda, ali i u butiku u zagrebačkoj Ilici 15.

Foto: Lara Buljubašić i Mario Poje