Grupa Maroon 5 već par godina nije objavila novi album pa nam je pomalo nedostajao njihov zgodni pjevač Adam Levine. Zato smo se oduševili kad smo ga vidjeli u novoj kampanji za brend nakita Jacquie Aiche.

Naime, u upravo predstavljenoj kampanji za kolekciju “Rebel Heart” pjevač se pojavljuje zajedno sa suprugom, supermodelom Behati Prinsloo. Par privatno već dugo nosi nakit ove američke dizajnerice, Behati se već pojavljivala u njenim kampanjama, pa je bilo prirodno da za prvo zajedničko manekensko iskustvo izaberu upravo Jacquie Aiche.

Nakit ovog brenda dizajniran je za “buntovnike, ljubavnike i odvažne ljude”, a takav je i ovaj par koji na savršen način utjelovljuje senzualnu i romantičnu energiju kojom zrači ovaj nakit. Poklonici brenda su brojne poznate osobe poput Hailey Bieber, Rihanne te Gigi Hadid, koji cijene rad ove dizajnerice koja dizajnira intuitivno i slobodnog duha, sa željom da njen nakit pruži iscjeljenje, ljubav i sreću onome tko ga nosi.

Behati Prinsloo dijeli svoje uzbuđenje zbog suradnje, navodeći: “Neko vrijeme nisam snimala za Jacquie, a dugo sam pričala o tome. Bila sam uzbuđena kad se to napokon dogodilo jer se osjećam kao da sam sada na drugome mjestu u mom životu. Ovaj put bio je tako poseban osjećaj jer sam snimala s Adamom. Sve je bilo tako prirodno. Znala sam da će Jacquie ovo učiniti stvarno posebnim snimanjem.”

Adam Levine dodaje: “Imam prsten Jacquie Aiche koji stalno nosim, a i Behati je radila s Jacquie godinama. Oboje volimo njezin dizajn nakita, tako da smo vrlo brzo i jednostavno pristali kad se pojavila prilika za ovu kampanju.”

Foto: Jacquie Aiche