Ako ste stalno u pokretu s laptopom, etui je dodatak koji zasigurno imate. Više od same zaštite, današnji etuiji za laptop postali su pravi modni detalj koji može reći puno o vašem osobnom stilu dok ujedno čuva vaš uređaj!

Tako, osim klasičnih i jednostavnih etuija, na tržištu se može pronaći pregršt razigranih varijanti. Nama se najviše sviđaju oni s upečatljivim motivima – od geometrijskih uzoraka i apstraktnih slika pa sve do fora grafika i citata.

Naravno, kožni etuiji i dalje su bezvremenska klasika za ljubitelje jednostavnog, ali profinjenog izgleda. Osim što su izdržljivi, kožni etuiji s vremenom postaju sve ljepši zahvaljujući patini koja doprinosi njihovoj estetici. Od tamnih, minimalističkih tonova do svijetlih nijansi, kožni etuiji idealni su za svakodnevne poslovne susrete i elegantne prigode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WOUF (@woufofficial)

S druge strane, mekši, tekstilni etuiji često su odabir onih koji vole fleksibilne i održive materijale. Sve više proizvođača izrađuje etuije od recikliranih i ekološki prihvatljivih tkanina, čime se zadovoljavaju ekološki standardi, a ovi etuiji najčešće dolaze u raznim bojama i dinamičnim uzorcima.

Stoga, kako biste s lakoćom pronašli svoj idealan etui za laptop, u nastavku izdvajamo nekoliko favorita!

Wouf (65,99 eura)
Wouf (65,99 eura)
Mango (22,99 eura)
Wouf (59 eura)
Mango (22,99 eura)
Wouf (49,99 eura)
Wouf (49 eura)
Mango (22,99 eura)
Wouf (49,99 eura)

Foto: Instagram/@woufofficial, Mango, Wouf