Balerinke su već nekoliko sezona rado viđen gost modnih kombinacija, a iako ih neki obožavaju, dok ih ostali nikad ne bi nosili, jedno je sigurno – balerinke su stylish detalj koji svaku kombinaciju čini ženstvenom i chic. No, kako bi cijela modna priča bila još bolja, razmislite o tome da ih kombinirate s čarapama

Balerinke u kombinaciji s visokim čarapama čine istovremeno chic i udoban look koji je idealan za svakodnevne kombinacije u kojima želite izgledati sređeno, ali bez previše truda. Visoke čarape, bilo da su pamučne, prozirne ili s uzorcima, naglašavaju gležnjeve i cijelom izgledu podaruju elemente razigranost i sofisticiranost, ovisno o dizajnu koji odaberete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Venetia Alia (@veneti.a)

Kombinacija balerinki i visokih čarapa najbolje izgleda u spoju sa suknjama ili haljinama, ali može se nositi i na hlače do gležnja – idealno za sve one modele koje vam je tijekom hladnijih mjeseci problematično nositi jer ne pokrivaju cijelu nogu. Što se tiče modela balerinki, izbor je zbilja šarolik pa tako osim klasičnih varijanti možete odabrati one koji su upotpunjeni efektnim zakovicama, romantičnim mašnicama ili pak prozirnim detaljima. Također, jako nam se sviđaju i modeli sa satenskim vezicama, koji u potpunosti evociraju baletnu estetiku!

BALERINKE

Zara (25,95 eura)
Valentino Garavani (980 eura)
Gianvito Rossi (890 eura)
Mango (59,99 eura)
Mango (45,99 eura)
Mango (49,99 eura)
Zara (39,95 eura)
Reserved (29,99 eura)
Reserved (22,99 eura)
Zara (29,95 eura)

ČARAPE

Zara (8,95 eura)
Zara (8,95 eura)
Prada (250 eura)
Miu Miu (500 eura)
H&M (12,99 eura)
H&M (9,99 eura)

Foto: Zara, Mango, Reserved, H&M, Mytheresa, Instagram/@veneti.a