Sofia Coppola, redateljica nezaboravnih filmova “Lost in Translation” i “Maria Antoinetta”, oduvijek je bila inspiracija mnogima – ne samo zbog svojih filmskih remek-djela već i zbog svog nenametljivog, a uvijek chic pristupa ljepoti. I sada, taj njezin prepoznatljivi stil utjelovljen je u novom beauty proizvodu koji je spoj vrhunske njege i minimalizma

U suradnji s brendom Augustinus Bader, koji je poznat po inovativnoj i luksuznoj njezi kože, nastao je The Tinted Balm – balzam za usne koji je već po svom predstavljanju proglašen “najchic balzamom za usne ikad”. Sofia Coppola, poznata po svom besprijekornom ukusu, imala je jasnu viziju kakav proizvod želi – nešto što će biti jednostavno, ali efektno, prirodno, ali sofisticirano.

Ono što nas veseli je to da je ovaj inovativni balzam stigao i u Zagreb, u LAB beauty concept store, koji je jedini ovlašteni distributer Augustinus Bader proizvoda u Hrvatskoj.

The Tinted Balm dostupan je u tri nijanse – zagasitoj ružičastoj, koraljnoj i boji šljive. Njegova formula obogaćena je shea maslacem, vitaminom E i kandelila voskom, što ga čini idealnim za dubinsku hidraciju i zaštitu usana. Biljni sastojci dolaze iz održivih izvora te su bogati vitaminima i antioksidansima, osiguravajući najbolju moguću apsorpciju za zdrav i sjajan izgled.

Jednim nanošenjem postiže se suptilan, prirodan izgled, dok se nijansa može lako pojačati za intenzivniji efekt. Ovaj balzam za usne prilagodljiv je u svim prilikama – od dnevne njege do večernjeg make-upa, gdje može poslužiti kao podloga za ruž ili samostalni proizvod za puniji dojam.

Uz ovaj novitet, LAB je u svoju ponudu dodao još jedan proizvod koji polako postaje viralan u svijetu skincarea – Augustinus Bader The Face Mist. Maglica za lice, obogaćena hijaluronskom kiselinom i ružinom vodicom, poboljšava hidraciju i elastičnost kože te pruža osvježenje tijekom cijelog dana.

Savršena je za zimsku njegu kože sklone iritacijama i crvenilu, a može se koristiti kao fiksator za make-up ili kao zamjena za toner.

Oba proizvoda već su dostupna u LAB showroomu i na njihovoj službenoj web-stranici.

 

Foto: PR