Blagdanska sezona polako kuca na vrata, a to nam potvrđuje i ponuda u dućanima koja polako poprima prepoznatljivo, božićno ruho. Naime, božićne dekoracije uvijek nam izmame osmijeh na lice i podsjete na najljepše doba u godini, a iako vjerujemo da već imate sve potrebno iz prijašnjih sezona, nije naodmet upotpuniti kolekciju novim sitnicama!

U tome će vas dodatno motivirati i nova Zara Home kolekcija, koja nudi lijepe i elegantne detalje koji u tren oka stvaraju neodoljiv blagdanski ugođaj. Aktualna kolekcija kombinira tradicionalne božićne boje poput crvene i zlatne s modernim, minimalističkim elementima u neutralnim tonovima – pružajući idealan balans između klasičnog i suvremenog stila.

Volite li klasične božićne ukrase, tu su raskošne kuglice za bor, sjajni vijenci i svijećnjaci koji će unijeti dozu svečanosti u svaki kutak vašeg doma. No Zara Home nudi i minimalističke varijante božićnog drvca koje će oduševiti sve one koji vole moderan stil s minimalno detalja.

BOŽIĆNO DRVCE S LED RASVJETOM (180 cm) (199 eura)

U svakom slučaju, ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći nešto što odgovara vašem ukusu, a budući da onaj pravi predblagdanski period tek dolazi, veselimo se vidjeti što su nam Zara Home, ali i mnogi drugi brendovi još pripremili.

U nastavku izdvajamo nekoliko ukrasa koji su zaokupili našu pozornost!

METALNI BOŽIĆNI DRŽAČ ZA SVIJEĆE U OBLIKU VIJENCA (34,99 eura)
VUNENI UKRAS ZA BOŽIĆNO DRVCE MEDVJEDIĆ NA SNOWBOARDU (10,99 eura)
TEKSTURIRANI UKRAS ZA BOŽIĆNO DRVCE U OBLIKU ZVIJEZDE (9,99 eura)
SNJEŽNA KUGLA APRÈS-SKI (21,99 eura)
METALNI BOŽIĆNI PLADANJ ZVIJEZDA (10,99 – 19,99 eura)
KOMPLET METALIK STAKLENIH UKRASA ZA BOŽIĆNO DRVCE (29,99 eura)
KOMPLET BOŽIĆNIH SVIJEĆA SA ŠLJOKICAMA (KOMPLET OD 2 KOM.) (6,49 eura)
KOMPLET BOŽIĆNIH MINI SVIJEĆA JELA (KOMPLET OD 6 KOM.) (8,99 eura)
BOŽIĆNI UKRAS U OBLIKU GRANČICE SA ŠLJOKICAMA (10,99 eura)
BOŽIĆNA GIRLANDA S KUGLICAMA SA SVJETLOM (29,99 eura)

Foto: Zara Home