Nakon velike uspješnice filma “It Ends with Us” sa zaradom od 344 milijuna dolara, još jedan roman mnogima omiljene spisateljice Colleen Hoover dobiva filmsku adaptaciju. Riječ je o romanu “Reminders of Him”, čija će filmska inačica u kinima biti prikazana na Valentinovo 2026.

Roman je originalno objavljen 2022. te je doživio nevjerojatan uspjeh s više od 6,5 milijuna prodanih primjeraka diljem svijeta, a preveden je i na 45 jezika. Priča prati ženu koja se nakon pet godina u zatvoru vraća u svoj rodni grad s nadom da će se ponovno povezati sa svojom kćeri. Međutim, svi oko nje nastoje ih držati razdvojenima, osim jednog čovjeka – vlasnika lokalnog bara, Ledgera Warda, koji postaje ključan dio Kennina života. Ova emotivna priča o majčinstvu i oprostu dotakla je mnoge čitatelje, stoga jedva čekamo vidjeti filmsku adaptaciju.

Hoover, čiji je roman “It Ends With Us” također doživio uspješnu adaptaciju s Blake Lively i Justinom Baldonijem u glavnim ulogama, radit će na scenariju “Reminders of Him” zajedno s Lauren Levine. Sama Hoover jako je uzbuđena oko ovog projekta te se nada da će film, baš kao i roman, osvojiti srca gledatelja diljem svijeta.

Što se tiče glumačke postave, još nema službenih informacija, ali budući da je Valentinovo “iza ugla”, nećemo još dugo morati čekati!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Colleen Hoover (@colleenhoover)

Foto: Instagram, Amazon