Možda nisu modno zanimljive ili posebno u trendu, ali poslovne torbe su provjerene prijateljice svih poslovnih žena, kojima trebaju pouzdani komadi koji će ih pratiti u dnevnim obvezama

Ove su torbe dovoljno velike da u njih stane i manji laptop te moraju imati dovoljno pretinaca da nam budu pregledne, kao i da u njima možemo lako naći ono što tražimo. Najčešće su neutralnih boja poput crne, smeđe ili tamnoplave te se uklapaju u ozbiljne i poslovne stylinge.

Katie Holmes
Street style

Kad pronađete dobru poslovnu torbu, vjerojatno ćete je nositi godinama jer ona ne podilazi trendovima kao ostali modeli. Zato mora biti kvalitetna, imati klasičan oblik te imati praktične detalje poput mnoštva unutarnjih džepova sa patentnim zatvaračem. Naravno, stilizirajte ih uz poslovna odijela sa hlačama ili suknjama te balonerima ili kaputima midi duljine. Sjajno će se slagati i sa salonkama ili mokasinama.

Mi smo istražili aktualnu ponudu, te u nastavku donosimo izbor poslovnih torba, od onih klasičnih za laptop pa do velikih elegantnih s puno pretinaca.

Deichmann
Aldo
Calvin Klein Jeans
Anna Field, Zalando
Deichmann
Even & Odd, Zalando
Liu Jo
Parfois
Polo Ralph Lauren

Foto: Profimedia, PR