Zapravo možda nije točno reći da je plava boja hit ove jeseni jer je ona klasik koji se nosi baš svake sezone. Ali ove jeseni popularna je u svim nijansama, od tirkizne i nježne pastelne, do navy i žarkih nijansi

Stoga svakako možemo ustanoviti da je ove hladne sezone treba uključiti u garderobu. A ako vam ponestaje ideja s čime je kombinirati, najbolje je uvijek pogled usmjeriti prema street styleu tjedana mode te poznatim osobama. Najčešće na taj način možemo dobiti sjajnu inspiraciju koju onda možemo prenijeti i u vlastite outfite.

Kako fashionistice nove plavu ove sezone

Odlična je ideja dodati neki modni dodatak u plavoj boji uz outfit crne ili neutralne nijanse te ga na taj način “podići”. Plavu možemo nositi i od glave do pete, ali ju u tom slučaju, pak, smiriti crnim modnim dodacima, kao što je odlično pokazala glumica Cate Blanchett. Možda neočekivano, plava se sjajno slaže i s leopard-printom, kao što možete vidjeti na glumici Evi Mendes.

U nastavku donosimo još par zanimljivih stilističkih ideja omiljenih street style zvijezda i poznatih fashionistica kako uklopiti ovu boju u svoje jesenske outfite.

PLAVA TORBA UZ CRNI OUTFIT

Nina Sandbech
Erika Boldrin

PLAVI KOMPLETI 

Street style
Cate Blanchett

S LEOPARD-UZORKOM

Street style
Eva Mendes

KOMBINIRANA S BIJELOM BOJOM

Street style

S BARŠUNASTIM HLAČAMA

Street style

S KOŽNIM HLAČICAMA

Street style

Foto: Profimedia