Ako ste u potrazi za proizvodom koji će vaše obrve fiksirati u punom smislu te riječi, a pritom biti jednostavan za primjenu, ovaj gel pravi je izbor za vas. Naime, radi se o got2b Glued prozirnom gelu za zaglađivanje i učvršćivanje!

Proizvod got2b Glued specifičan je po tome što je njegova primjena zapravo višenamjenska pa ga osim za brzinski brow lift kod kuće možete koristiti i za zaglađivanje kose. Četkicom koja asocira na maskaru, savršeno ćete moći kreirati sleek frizure – bilo da je riječ o punđi ili repu, efekt će biti besprijekoran.

No, kad govorimo o obrvama, sve što trebate jest začešljati obrve u smjeru u kojem želite, i to možete direktno četkicom gela, te nanijeti svega jedan sloj kako bi ostale na svome mjestu. Jak i učinkovit, ovaj gel stajat će nepomično sve dok ga vi ne odlučite skinuti, stoga – moramo priznati da se zbilja radi o proizvodu koji se isplati imati u kolekciji jer štedi i novac i vrijeme.

Također, gel se ne ljušti niti ne ostavlja tragove, ali ne smijete pretjerati s količinom jer u tom slučaju ostaju bijeli tragovi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Foto: Notino, Instagram/@clairerose