Svaka nova sezona donosi nam nove trendove kad je u pitanju bojenje kose, a ovog puta sve oči uperene su u – “cherry blond” nijansu. Prema Pinterestovom izvješću o jesenskim trendovima za 2024., pretrage za “cherry blonde” bojom kose porasle su za nevjerojatnih 6.300 %. Stoga ne možemo se ne zapitati što ovu nijansu čini toliko poželjnom?

“Cherry blonde” nijansa karakteristična je po tome što, da bi došla do izražaja, baza mora biti svjetla te je upravo zato idealna za plavuše koje žele promjenu ili one sa svjetlosmeđim tonovima u kosi. Isto tako, ova nijansa ne podrazumijeva kompletno bojenje kose, već se dobiva preciznim nijansiranjem, a to znači da se možete poigrati s raznim tonovima i na taj način finalni izgled prilagoditi svom tonu kožu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ionela Chiriac (@chiriac.ionela)

“Cherry blonde” tako može varirati u dubini i zasićenju tona, ali je općenito karakterizirana blagom crvenkasto-bakrenom nijansom s toplim ružičastim podtonom. Također, intenzivnija je i vibrantnija u usporedbi s pastelnim nijansama jer nudi bogat ton s unikatnim izgledom koji će zasigurno privlačiti poglede.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ionela Chiriac (@chiriac.ionela)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLEACH (@bleachlondon)

Shodno tome, imate li već sad svjetliju podlogu i želite izaći iz zone komfora, “cherry blonde” je opcija koja će osvježiti vaš cjelokupni izgled i savršeno se uklopiti u nešto zagasitije jesenske outfite naglašavajući efektan kontrast!

Foto: Instagram/@chiriac.ionela