Ako bismo morali izdvojiti jedan odjevni predmet koji bez razmišljanja svaku kombinaciju čini statement lookom, to bi svakako bile bunde od umjetnog krzna. Istovremeno praktične i stylish, bunde su već dugi niz sezona omiljeni odabir kad zahladi, a iako temperature još uvijek nisu dovoljno niske, to ne znači da nije pravi trenutak za nabavku novog modela.

Popularni modni brendovi predstavili su prve varijante bundi koje nosimo ove sezone, a naglasak je na oversized dizajnu i nešto svjetlijim tonovima. Primjerice, odlučite li se za bundu s bijelim elementima, vaša će kombinacija poprimiti elegantnu notu s pomakom, dok tamnije opcije više naglašavaju dramatičnost outfita. Isto tako, što se tiče dizajna, jednako volimo kraće i duže modele, a jako nam se sviđaju i upečatljive, nešto voluminoznije kragne koje odlično zaokružuju cijelu stilsku priču.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Naravno, životinjski uzorak nije zaobišao niti bunde, a mi glasamo za nepogrešivi motiv leopardskog uzorka Međutim, odaberete li ovakav dizajn, pripazite da je ostatak kombinacije nešto suptilniji kako ne biste kreirali nepotrebno kičast izgled te kako bi bunda u potpunosti dominirala stylingom. Kombinacija koja bi oblično funkcionirala uključuje, primjerice, obične traperice, jednostavnu crnu dolčevitu, crne kaubojke ili visoke čizme, minimalistički nakit te bundu leopard-uzorka kao “točku na i”.

U nastavku potražite 10 chic modela bundi od umjetnog krzna iz aktualne high street ponude!

Zara (49,95 eura)
Zara (49,95 eura)
Zara (85,95 eura)
Mango (99,99 eura)
Reserved (79,99 eura)
Reserved (69,99 eura)
H&M (59,99 eura)
Bershka (59,99 eura)
Bershka (69,99 eura)
Bershka (49,99 eura)

Foto: Instagram/@pollyhey, Zara, Mango, Reserved, Bershka, H&M