Ima nešto tako cool u nošenju kožnih komada – čini se da, čim dodamo jedan u outfit, odmah dobijemo zanimljivu edgy notu. A ako su vam dosadile kožne jakne ili hlače, zašto ne biste u garderobu ubacili kožne suknje?

One su sjajna zamjena za modele od vune ili samta, a stilizirane na pravi način, mogu se nositi u raznim prigodama, od casual druženja do poslovnih situacija.

Nicola Peltz Beckham
Street style Paris Fashion Week

Na street styleu Tjedana mode uočili smo dva zgodna načina da ih stilizirate – s korzet topom za zavodljivi look ili s mekim džemperom za svakodnevne stylinge.

Naravno, sjajno će izgledati i na oversized sako, traper ili bomber jaknu. Uz njih nosite elegantne torbe i cipele, za zanimljivi edgy elegantni miks. Naravno ako ste fan rockerskog stila, možete ju kombinirati i s bikerskim čizmama ili kožnom jaknom – uostalom koža od glave do pete veliki je trend ove jeseni.

U ponudi je puno sjajnih suknja od prave ili imitacije kože, a mi smo pronašli nešto za svaki ukus – od seksi kratkih do elegantnih pencil ili širokih. Pogledajte ih u nastavku!

2nd Day
Armani Exchange
Zara
H&M
Zara
By Malene Birger
Pinko

 

Foto: Profimedia