S dolaskom nove jesenske sezone, stigli su nam i novi trendovi u svijetu make-upa, a kad je riječ o rumenilima – moramo priznati da nam se jako sviđa ono što vidimo. Naime, u fokusu su tamnije nijanse koje se mogu jako dobro kombinirati s nude tonovima te na taj način pružiti odličan kontrast koji je sjajan za dnevne i večernje varijante!

Mauve nijansa

Negdje između ljubičaste i ružičaste našla se mauve nijansa koja je ujedno i savršena nijansa za prelazak iz toplijih dana u one hladnije. Odabirom ovog rumenila lijepo ćete naglasiti obraze te ih ujedno i konturirati na prirodan način, a što se tiče tipa rumenila, predlažemo tekuće formule koje se odlično stapaju s kožom.

Armani Beauty Luminous Silk Cheek Tint

U bojama brusnice i kupine

Rumenila inspirirana bobičastim voćem nepogrešiv su odabir kad je riječ o jesenskom make-upu. Tamniji tonovi vašim će obrazima pržiti dozu dramatičnosti koja je itekako nosiva i tijekom dana, dok za večernje lookove samo blago povećajte količinu proizvoda. Isto tako, riječ je o nijansi koja jednako dobro pristaje svjetlijoj i tamnijoj puti.

Mia Cosmetics Cheek Freak Matte

Bundeva-narančasto

Bundeva je jedan od glavnih simbola jeseni pa zašto je ne biste nosili i na obrazima? Rumenila u ovoj nijansi savršeno kombiniraju toplinu narančaste boje s dozom jesenske suptilnosti, a postoji i širok izbor nijansi u ovom spektru te ćete s lakoćom pronaći onu koja najbolje odgovara tonu vaše kože.

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Blush

Mahagonij smeđa

Oni sa srednjim i tamnijim tonovima kože ozbiljno bi trebali razmisliti o ovoj nijansi rumenila kao svojoj “go-to” opciji. Mahagonij smeđa na jako prirodan način naglašava jagodice te im daje i efekt konturiranja, a odaberete li rumenila s malo shimmera u sebi, ujedno ćete dobiti i blagi highlighter.

DIOR Backstage Blush

Foto: Instagram/@allanaramaa, Notino, Dior