Unatoč tome što još uvijek ne možemo reći da su blagdani iza ugla jer smo tek kalendarski zakoračili u jesen, brojni beauty brendovi ne čekaju s predstavljam – adventskih kalendara!

Naime, beauty adventske kalendare obožavaju sve žene, a sve zato što po nižoj cijeni donose pregršt odličnih proizvoda. Od mini seruma i ruževa pa sve do mirisnih svijeća i maska za lice, beauty adventski kalendari nude neodoljiv spoj iznenađenja i opuštanja – što ih čini savršenim poklonom dragoj osobi ili samome sebi.

Luksuzni kalendari često sadrže premium proizvode poput parfema, seruma i make-up klasika, dok oni povoljniji obiluju zabavnim i korisnim beauty dodacima poput lakova za nokte, balzama za usne i mini maskarama. Isto ako, određeni kalendari nude čak i ekskluzivne proizvode koji nisu dostupni u redovnoj prodaji, što cijelo iskustvo čini još posebnijim.

Međutim, ako mislite da je još uvijek rano za uloviti svoj primjerak, varate se jer je jedan od najpopularnijih beauty adventskih kalendara već gotovo pa rasprodan. Riječ je o Sephora Premium adventskom kalendaru koji sadrži bogat izbor od 24 proizvoda, uključujući masku za ruke s mangom, prozirni gel za obrve, paletu sjenila Color Shifter Strange Botanicals, masku za lice s vitaminima, masku za oči s borovnicom, sjajilo za usne Glossed u nijansi Confident, Outrageous Intense Lip Plumper, lakove za nokte u nijansama Cocoa Cuddle i Pink Glaze, masku za usne s trešnjom, masku za lice s matcha čajem, serum s vitaminima C i E, masku za spavanje za usne s mirisom vanilije, traku za nos s ugljenom, maskaru Love The Lift, luminizer u nijansi Glitzy Gold, mirisnu maglicu za tijelo s mirisom Monoï, prozirni nadlak te hidratantnu kremu All Day Hydrator.

Sephora Collection Premium Advent Calendar

Naravno, Sephorin kalendar nije jedini dostupan na tržištu, a mi smo u nastavku izdvojili još neke od favorita dok željno iščekujemo i ostatak brendova da pokažu svoje inačice!

Yves Saint Laurent Advent Calendar
Clinique Holiday Advent Calendar
Lancôme Advent Calendar 2024
Biotherm Advent Calendar

Foto: Sephora, Notino, Douglas, Instagram/@harperandharley