Iako je većina atraktivnih mjesta smještena u samom centru Zagreba, ne možemo reći da se odlične lokacije za afterwork druženja ne mogu pronaći i u kvartovima. Tako nam je ovog puta za oko zapela nova adresa već popularnog zagrebačkog lokala koji je svoja vrata otvorio i u Zapruđu!

Coffee shop “C”, smješten u Adamićevoj 1, postao je novo omiljeno odredište za sve ljubitelje kave i opuštenih druženja. Njihova ponuda obuhvaća sve što je potrebno za savršen početak dana uz najdraži napitak, ali i za opuštanje nakon posla – uživajte u raznovrsnim kavama koje dolaze u bezbroj zanimljivih inačica, zdravim gaziranim sokovima te inovativnim koktelima. Također, interijer lokala moderno je i ugodno uređen, stvarajući savršenu atmosferu za opuštanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by coffee shop C_HR (@coffee_shop_c_hr)

Posebno je zanimljiv dodatak unutar lokala – mini dućan u kojemu možete kupiti proizvode poznatog talijanskog brenda Fabbri, alternative mlijeku, razne vrste kave, ali i sve ostale sitnice potrebne za pripremu ukusnog napitka kod kuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by coffee shop C_HR (@coffee_shop_c_hr)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by coffee shop C_HR (@coffee_shop_c_hr)

Cijeli koncept ovog mjesta temelji se na uporabi zdravih, kvalitetnih sastojaka, vješto uklopljenih u prepoznatljive, ali i potpuno nove okuse koje možete kušati isključivo u ovom lokalu. Stoga, ako ste u potrazi za osvježenjem u svojoj dnevnoj rutini ili želite posjetiti novo mjesto koje nudi nešto drugačije – Coffee shop “C” u Zapruđu svakako stavite na svoju “go-to” listu!

Foto: Instagram