Joker Out nedavno su predstavili drugi singl “Bluza” s predstojećeg albuma čije je izdanje najavljeno za 15. studenoga, a otkriveni su i datumi triju velikih koncerata u sklopu njihove promotivne turneje

Prvi nastup najavljen je za 22. studenoga u ljubljanskoj Cvetličarni, potom 27. studenoga u beogradskom Domu Omladine, a 3. prosinca stiže u zagrebačku Tvornicu Kulture.

“Bluza”, koja je već izvođena na koncertima diljem regije, sada je službeno dostupna za slušanje. Ova pjesma najavljuje treći studijski album benda, a ovaj put eksperimentirali su sa sintesajzerima i klavijaturama, što je rezultiralo i baladom “Bluza”. Članovi benda komentirali su: “Na trećem albumu istražujemo različite zvukove, a “Bluza” savršeno ilustrira naš novi pristup. Cilj nam je stvoriti bezvremensku, ali i suvremenu glazbu.”

Proteklog ljeta, Joker Out nastupali su diljem Europe, uključujući devet festivala samo u srpnju i kolovozu. Svirali su na finskom Ruisrocku, Exit festivalu u Srbiji te u Poljskoj, Njemačkoj i Bugarskoj. Ljetnu turneju zaključili su nastupom na glavnoj pozornici popularnog Sziget festivala u Budimpešti.

Novu pjesmu Joker Outa možete poslušati u nastavku, a ulaznice – još morate pričekati.

 

Foto: PR