Iako ovo nije prvi put da je viralan na TikToku, ovih dana na feedu nam se ponovno pojavljuje magični losion za borbu protiv akni i prištića. Naime, riječ je o Mario Badescu Drying Lotion proizvodu koji je idealan saveznik za sve one koji imaju problematičnu kožu!

Losion je obogaćen salicilnom kiselinom, cinkovim oksidom i sumporom, što je provjerena formula za uklanjanje nečistoća, a samim time i prištića, odnosno akni. Salicilna kiselina ima funkciju čišćenja pora, cinkov oksid ubrzava obnovu kože, dok sumpor umiruje i uravnotežuje barijeru te smanjuje pojavu akni. To znači da losion djeluje tako što zapravo isušuje upaljeno područje i ubrzava obnavljanje kože, a prvi rezultati vidljivi su već – drugo jutro. Također, namijenjen je svim tipovima kože te ga, osim na lice, možete nanijeti na vrat, prsa ili leđa.

Što se tiče uporabe, iako biste na prvi pogled mogli pomislit da je bočicu potrebno potresti jer ćete vidjeti različite boje, odnosno naslage, bočicu ne tresite jer sve što trebate napraviti je prije spavanja umočit štapić i proizvod nježno nanijeti na upaljeni prištić ili aknu.

Ipak, imate li ozbiljne, upalne probleme s aknama, svakako pripazite koje proizvode već koriste i provjerite je li ovaj losion kompatibilan s istima!

@jilllegsfordays This is exactly how you should be using the drying lotion by @Mario Badescu, and it works like a charm✨ #mariobadescu #mariobadescuskincare #mariobadescudryinglotion #dryinglotion #pimpledryinglotion #itreallyworks #driesuppimples #dryuppimples #mariobadescudryinglotionhits #summersale #tiktokshop #skincare ♬ original sound – Jilllegsfordays

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GINE MARGRETHE (@ginemargrethe)

Foto: Mario Badescu, TikTok, Instagram/@hannaschonberg