Čini se da se ove sezone na velika vrata vraćaju asimetrični krojevi, a moramo priznati da nam se to jako sviđa jer je riječ o komadima koji u tren oka podižu svaku kombinaciju. Isto tako, i dizajnerska imena poput Gannija ili Diora u recentnim kolekcijama pokazali su pregršt asimetričnih krojeva pa smo potaknuti time odlučili provjeriti što se trenutačno može pronaći u omiljenim trgovinama.

Primjerice, bilo da birate haljinu s jednim rukavom ili model s kosim donjim dijelom, ovaj komad idealan je za svečane prilike, večere ili koktel zabave. Savršeno ističe figuru, a asimetrija u kroju donosi moderan i zavodljiv izgled koji uz prilagodbu modnih detalja – možete nositi i u dnevnim kombinacijama. Isto tako, jednako obožavamo i razne varijante košulja, odnosno majica koje s asimetričnim detaljima kombinacijama pružaju element avangarde, ali na puno suptilniji način.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Naravno, tu su i suknje, koje mogu na razne načine koketirati s asimetrijom, bilo kroz neobične krojeve, načine kopčanja ili zanimljive slojeve tkanine. Asimetrične suknje savršeno se uklapaju u sve prigode – od ležernih dnevnih kombinacija do sofisticiranih poslovnih outfita pa sve do večernjih izdanja koja zahtijevaju dozu elegancije. Kosi rubovi, nejednaka duljina ili asimetrični nabori mogu dodati dinamičnost i pokret svakom vašem koraku, dajući suknji posebnu energiju i ženstvenost.

U nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih asimetričnih komada iz aktualne ponude!

The Attico haljina (1.099 eura)
Zara haljina (39,95 eura)
Reserved majica (27,99 eura)
Sacai jakna bez rukava (1.060 eura)
Proenza Schouler sako (1.083 eura)
H&M majica (15,99 eura)
Reserved (19,99 eura)
H&M majica (9,99 eura)
Bottega Veneta suknja (2.200 erua)
Reserved haljina (8,99 eura)
Zara haljina (49,95 eura)
H&M (4,99 eura)
Alaïa suknja (3.900 eura)

Foto: Instagram/@camilacoelho, Reserved, Zara, Mytheresa