Danas postoji mali milijun proizvoda za njegu kože i moramo priznati da u moru ponude ipak pokušavamo minimalizirati rutinu. Tome u prilog ide i sjajan proizvod koji smo nedavno otkrili, a radi se o blazinicama za čišćenje lica koje su već natopljene tonikom!

Anua Heartleaf 77% Toner Pad blazinice namijenjene su svim tipovima kože, a vrlo su učinkovite u čišćenju i borbi protiv dosadnih mitesera, ali i regulaciji prekomjernog sebuma, smirivanju nadraženih dijelova, dubinskog čišćenja, eksfolijacije i obnove.

S aktivnim sastojcima poput gotu kole (Centella asiatica), madekasosida i betaina, ove blazinice s tonikom ne samo da uklanjaju ostatke make-upa i nečistoća već i umiruju kožu te ju pripremaju za daljnju njegu. Isto tako, blazinice dobro djeluju i na zatezanje pora te zaglađuju neravnomjernu teksturu kože, što možemo zahvaliti eksfolijacijskom djelovanju loje uklanja mrtve stanice i omogućava obnovu.

Kako koristiti Anua Heartleaf 77 % Toner Pad?

Nakon čišćenja lica klasičnim čistačem, nježno prijeđite teksturiranom stranom blazinice po koži, a zatim okrenite blazinicu i drugom stranom uklonite preostale nečistoće. Ovaj jednostavan korak osigurat će da vaša koža ostane čista i hidrirana te spremna za njegu koja slijedi.

Foto: Anua, Instagram/@valerialipovetsky