Imate li društvene mreže, onda ste sigurno zapazili brojne “head spa” tretmane koji pružaju nevjerojatan užitak, a ujedno su i jako dobri za njegu i zdravlje vlasišta. Stoga, činjenica da je ove tretmane sada moguće isprobati i u Hrvatskoj – jako nas je razveselila.

Radi se o salonu headspa MATRU koji se nalazi u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici, a koji će vašoj kosi i tjemenu pružiti nezaboravno, opuštajuće iskustvo. Naime, “head spa” tretmani nude razne opcije prilagođene vašim potrebama pa tako Head spa SIGNATURE uključuje masažu vlasišta, glave, vrata i dekoltea, pružajući temeljnu njegu i opuštanje, dok Head spa DELUX dodatno obuhvaća masažu lica, što pojačava osjećaj luksuza i dubinskog opuštanja. Za potpuno iskustvo, Head spa PLATINUM tretman uključuje masažu vlasišta, glave, vrata, dekoltea, lica, te ruku, nogu i stopala, pružajući cjelovitu relaksaciju tijela, a HYGGE spa hair luxurious flower ritual koristi ljekovite biljke koje se pretvaraju u čaj i nanose na vlasište kako bi se tretirali specifični problemi poput seboreje, peruti, opadanja kose i masnog vlasišta. Posljednji u nizu, INDIAN head massage, tehnika je masaže glave koja koristi bazna i eterična ulja za detoksikaciju, obnavljanje vlasišta te oslobađanje od stresa i napetosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matea Miljan Rafaj (@matea.miljan)

“Head spa” tretmani su izuzetno korisni jer pružaju dubinsku njegu kose i vlasišta, pomažući u revitalizaciji oštećene kose i poboljšanju njezinog zdravlja, pritom smanjujući probleme poput suhoće, peruti i ispucalih vrhova. Uz to, masaža vlasišta koja je dio tretmana potiče cirkulaciju krvi, čime se jača korijen kose i pospješuje njezin rast. Naravno, ovi tretmani također pomažu u smanjenju stresa i opuštanju!

Sve detalje oko tretmana i narudžbi potražite ovdje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by headspa MATRU✨ (@matru.headspa)

Foto: Instagram/@hannaschonberg