Ako ste ikad sanjali o boravku u krošnjama drveća ili spavanju tik uz mirno jezero, Plitvice Holiday Resort može ostvariti te dječje snove

Smješten u srcu očaravajuće prirode, ovaj resort pruža nezaboravno iskustvo odmora u jedinstvenom okruženju koje spaja luksuz i prirodnu ljepotu.

Moderna oaza usred netaknute prirode

Plitvice Holiday Resort, turističko naselje i kamp s 4 zvjezdice, jedan je od rijetkih kampova u Hrvatskoj s ECO camping certifikatom. To znači da se posebna pozornost posvećuje ekološkom poslovanju i sigurnosti gostiju, čineći ga savršenim izborom za ekološki osviještene putnike. Ovaj skriveni dragulj, smješten među zelenim oazama, nudi raznolike mogućnosti smještaja — od tradicionalnih kamperskih mjesta i šatora, do modernih soba, mobilnih kućica te jedinstvenih kućica na jezeru i u krošnjama.

Oaza za odmor i relaksaciju

Za one koji žele pobjeći od užurbanosti svakodnevice, wellness zona resorta pruža priliku za potpuni odmor i opuštanje. Luksuzne saune, hidromasažna kada i wellness tretmani osmišljeni su kako bi gosti uživali u vrhunskom spa iskustvu i obnovili svoju energiju.

Zabava za velike i male

Plitvice Holiday Resort nije samo za opuštanje nego i za nezaboravnu zabavu za cijelu obitelj. Djeca će uživati na dječjim igralištima, dok odrasli mogu isprobati avanturistički mini golf, odbojku na pijesku, stolni tenis ili uživati u zajedničkom roštiljanju. U okolici resorta dostupne su i brojne aktivnosti poput jahanja, biciklizma, kajakinga te posjete prirodnim ljepotama poput Nacionalnog parka Plitvička jezera, Rastoka i Baraćevih špilja.

Gastronomski užitak uz autentične specijalitete

U restoranu vas očekuje bogat izbor domaćih specijaliteta, pripremljenih od svježih, lokalnih namirnica, koje će vas povesti na pravu kulinarsku avanturu kroz autentične okuse regije.

Više od odmora, više od prirode

Bilo da želite provesti romantičan vikend u krošnjama drveća ili aktivni odmor uz razne avanture, Plitvice Holiday Resort nudi sve što vam je potrebno za savršen odmor. Spoj luksuza, prirode i jedinstvenih sadržaja čini ovo mjesto idealnim za sve one koji žele iskusiti nešto više od klasičnog odmora.

Iskoristite posebne ponude ove jeseni!

Ove jeseni pozivamo vas da iskoristite posebne ponude koje smo pripremili. Uživajte u jesenskom miru prirode uz promotivne cijene smještaja i dodatne pogodnosti koje smo uključili. Ovo je savršena prilika da doživite sve čari prirode u njezinom najljepšem izdanju, uz vrhunsku udobnost i uslugu koju pružamo.

 

Foto: PR