Volani su pravi statement detalj, bilo da dolaze u raskošnim slojevima na rukavima, oko ovratnika ili se protežu duž cijelog kroja. Upravo zato, jako nam se sviđa činjenica da su trgovine preplavljene takvim modelima bluza jer se radi o praktičnim komadima koji su istovremeno jednostavni za kombiniranje i jako efektni. Također, odlično pristaju aktualnom western/boho trendu, koji je glavni jesenski hit!

Kao što smo spomenuli, ovi modeli bluza mogu se kombinirati na mali milijun načina, od poslovnih pa sve do opuštenih ili večernjih kombinacija. Primjerice, jedna od najdražih dnevnih opcija uključuju traperice, chic kaubojke ili gležnjače, bluzu s volanima, oversized blejzer ili baloner te modne detalje. Naime, ovo je kombinacija koja “može proći” i kao poslovna, ali i kao ležernija dnevna opcija u kojoj šetate gradom ili obavljate obveze. Isto tako, bluze s volanima se jednako dobro kombiniraju i s raznim suknjama, a mi glasamo za slip modele te detalj u vidu remena kojim ćete naglasiti struk.

Kad je riječ o večernjim prigodama ili izlascima, bluze s volanima možete nositi s kratkim kožnim hlačama i cipelama na visoku petu ili pak minicama koje su upotpunjene efektnim detaljima. Što se tiče samog dizajna, ove bluze dolaze u raznim opcijama pa tako možete birati jednobojne modele ili se poigrati odabirom uzoraka koji će dodatno naglasiti ljepotu modne igre.

Stoga, kako biste s lakoćom pronašli svoj idealan model, u nastavku smo izdvojili nekoliko bluza s volanima koje su nam zapele za oko!

Etro (595 eura)
Zara (29,95 eura)
Zara (27,95 eura)
Victoria Beckham (690 eura)
Giambattista Valli (695 eura)
Etro (595 eura)
Mango (49,99 eura)
Mango (45,99 eura)
Reservd (29,99 eura)
Reserved (29,99 eura)
Mango (19,99 eura)
Zara (25,95 eura)

Foto: Mango, Zara, Reserved, Mytheresa, Instagram/@katrinkavesna