Netflix je predstavio trailer za svoj novi triler “Don’t Move”, koji će premijerno biti dostupan 25. listopada, savršeno tempiran za Noć vještica. Film, produciran od strane legendarnog Sama Raimija, uvodi nas u mračnu priču o preživljavanju i strahu

Glavnu ulogu ima Kelsey Asbille, koja igra Iris, ženu koja, tražeći mir nakon osobne tragedije, odlazi u osamljenu šumu. No mir se ubrzo pretvara u noćnu moru kad naiđe na tajanstvenog stranca (Finn Wittrock) koji joj ubrizga paralitičko sredstvo. Od tog trenutka, Iris ima samo 20 minuta prije nego njezin živčani sustav potpuno otkaže, a jedina opcija je borba za vlastiti život.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Netflix Film (@netflixfilm)

Redatelji Brian Netto i Adam Schindler osmislili su film kao triler u stvarnom vremenu, što znači da se radnja odvija u istih 85 minuta koliko traje i film. Ova napeta utrka s vremenom ne ostavlja prostora za predah – Iris mora bježati, skrivati se i nadmudriti progonitelja, dok joj tijelo postaje sve slabije.

Film “Don’t Move” donosi napetu atmosferu koja vas neće pustiti. Ako volite mračne trilere sa snažnim emocionalnim nabojem, ovo je film koji bi vam se mogao svidjeti. 

Foto: PR