Jesen je jedno od najčarobnijih godišnjih doba za vjenčanja jer priroda pruža nevjerojatnu paletu boja, zrak je kombinacija toplog i svježeg, a romantična atmosfera savršena je za svečane trenutke.

Međutim, odabir haljine za jesensko vjenčanje može biti izazov jer se nameće pitanje treba li odjenuti kratku ili dugu haljinu, s rukavima ili bez? Naš odgovor je – sve funkcionira. Stoga, kako bismo vam pomogli prilikom odabira idealnog modela, zavirili smo u high street i high end ponudu te izdvojili nekoliko stylish varijanti.

Primjerice, volite li mini haljine, jesen je idealna za upotpuniti ih s fora čarapama u boji ili pak čarapama koje imaju zanimljive detalje. Isto tako, prolaze i “gole noge”, no u tom slučaju odaberite zanimljive sandale ili salonke koje će kombinaciji dati dozu dinamike. Osim kraćih varijanti, obožavamo i duge modele, posebice one čiji dizajn koketira s različitim slojevima koji u konačnici tvore zanimljivu stilsku priču. Ovakvi modeli sjajni su za dodavanje puno modnih detalja u vidu nakita, odnosno ogrlica i remenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Što se tiče boja, u fokusu su nešto zagasitije nijanse, ali mogu se pronaći i vibrantne varijante pa ne sumnjamo da ćete s lakoćom odabrati idealni model ako ste trenutačno u potrazi za istim!

Mango (270 eura)
Magda Butrym (1.880 eura)
Zara (49,95 eura)
Mango (200 eura)
Valentino (6.000 eura)
Zara (49,95 eura)
Rotate (340 eura)
Rat&Boa (260 eura)
Massimo Dutti (149 eura)
Zara (39,95 eura)

Foto: Mango, Zara, Massimo Dutti, Mytheresa, Rat&Boa, Instagram/@emilisindlev