TikTok je društvena mreža koja nam nudi svašta, od bizarnih trendova pa sve do korisnih savjeta koje možemo primijeniti u svakodnevnom životu. Tako smo se ovog puta fokusirali na četiri odlična viralna beauty proizvoda koje se definitivno isplati kupiti, a isto tako, vjerujemo da ste već neke od njih i isprobali!

Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Popis viralnih beauty proizvoda jednostavno ne bi bio potpun bez Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum kreme koja vidljivo zateže i učvršćuje kožu, istovremeno pružajući intenzivnu hidraciju koja ostavlja kožu savršeno glatkom i blistavom. Također, proizvod je veganski te dolazi iz održivih izvora, što ga čini savršenim izborom za sve one koji traže učinkovitost i ekološku odgovornost prilikom njege kože.

Clinique Almost Lipstick u nijansi Black Honey

Clinique Almost Lipstick balzam za toniranje usana u nijansi tamnog meda savršeno spaja karakteristike ruža i sjajila, a njegova prozirna formula izvrsno se prilagođava različitim tipovima kože – dajući svakom tonu usana jedinstveni izgled. Isto tako, balzam pruža suptilan pigment koji ističe prirodnu ljepotu usana te ih istovremeno njeguje i hidrira.

L’Oreal Paris Makeup Telescopic Lengthening Mascara

Ova maskara već godinama ima kultni status, no TikTok ju je dodatno proslavio. Naime, maskara produljuje trepavice do impresivnih 60 %, ističući ih od korijena do samih vrhova te ih precizno razdvaja bez sljepljivanja. Isto tako, inovativna formula sprječava stvaranje nepoželjnih grudica, što je jedan od glavnih razloga zašto obožavamo ovaj proizvod.

CosRX Snail Mucin 96% Power Repairing Essence

Puževa sluz čini pravo čudo za vašu kožu, a ova esencija za lice sadrži impresivnih 96 % ovog čudesnog sastojka. To znači da pruža dugotrajnu hidraciju, sprječava gubitak vlažnosti i pomaže u očuvanju elastičnosti kože, a rezultat je blistava, nahranjena i baršunasto meka koža.

Foto: Instagram/@hannaschonberg