Vrijeme je povratka na posao i vraćanja u grad s godišnjih odmora – ovo su “back to office” modni dani. Zato nas, naravno, posebno zanimaju poslovni outfiti, a inspiraciju tražimo i kod poznatih osoba.

Tako smo izdvojili business look glumice Demi More, koja je obavljala sastanke po New Yorku u jako zanimljivom outfitu.

Demi je složila jako stylish poslovni outfit koji je u pravoj mjeri spojio ozbiljnost i mrvicu modne avangarde. Košulja je na prvu izgledala kao tipična prugasta poslovna, ali tek izbliza moglo se primijetiti “trompe-l’oil” detalj – tregeri su zapravo nacrtani! Suknja je izdaleka ostavljala tradicionalni business dojam, ali su je ukrašavale trake koje su stvorile zanimljive i modno svježe nabore.

Ovaj svježi business look Demi je stilizirala klasičnim modnim dodacima – Christian Louboutin sandalama na visoki petu te torbicom retro stila. Sjajan modni look za posao koji se drži klasike i jako je nosiv, ali ga detalji čine i modno zanimljivim.

Iako je ovo modna rubrika te nas najviše zanima, naravno, modni outfit, moramo priznati da nas je najviše osvojio najslađi mogući “accessories” kojeg je Demi držala u ruci – preslatki psić!

 

Foto: Profimedia