Svaka nova modna sezona donosi novitete kad su u pitanju trendovi, a ovog puta ponovno su u fokusu skinny modeli traperica. Naime, skinny dizajn ili volite ili mrzite, no morate se složiti s nama da je riječ o idealnom modelu za kombiniranje s čizmama, posebice kaubojkama koje su također jedan od najvećih ovogodišnjih hitova!

U tom smislu, dolazimo do toga da je skinny modele traperica samo potrebno znati dobro kombinirati. Kao što smo naveli, odlično pristaju s bilo kojim modelima čizama, ali nisu isključene niti druge opcije. Primjerice, odaberete li skinny traperice koje sežu do gležnja, odličan odabir su i romantične balerinke, klasične ili mesh, baš kao i omiljeni modeli tenisica. Što se tiče gornjeg dijela kombinacije, možete birati uske modele majica ili košulja, ali mi ipak predlažemo blage oversized krojeve kako biste postigli stilski zanimljiviju kombinaciju.

@tessaverga love it or hate it but skinny jeans are making a come back #fall2023fashion #greenscreen ♬ original sound – Tessa

Kad govorimo o bojama, nema pravila i skinny traperice jednako se nose u tamnijim i svjetlijim varijantama. Primjerice, tamnije modele možete vrlo lako uklopiti u poslovne kombinacije je izvrsno pristaju outfitima s elegantnim salonkama ili pak sandalama na petu. Naravno, želite li iskočiti iz provjerenih modnih okvira, birajte modele koji su upotpunjeni efektnim detaljima.

U nastavku potražite nekoliko chic modela skinny traperica iz aktualne ponude high street i high end brendova!

Zara (22,95 eura)
Y:Project (238 eura)
Mango (39,99 eura)
H&M (32,99 eura)
Junya Watanabe (650 eura)
H&M (32,99 eura)
Zara (22,95 eura)
Zara (22,95 eura)
Reserved (12,99 eura)
7 For All Mankind (210 eura)
Reserved (12,99 eura)
7 For All Mankind (161 eura)
7 For All Mankind (144 eura)

Foto: Instagram/@fakerstrom, Reserved, Mango, Zara, H&M, Mytheresa