U moru loših, modni svijet ovih je dana dobio dobru vijest. Obožavani high street brend Cheap Monday, koji je 2018. prestao s radom zbog loše prodaje, sljedećeg četvrtka ponovno kreće s novom kolekcijom, koja će biti dostupna na webshopu weekday.com, kao i u Weekday dućanima u Stockholmu, Copenhagenu, Oslu, Amsterdamu, Parizu, Berlinu i Londonu.

Brend najavljuje kolekciju u 2YK stilu, prepunu distressed jeansa kao i revival skinny modela. Predstavljena kolekcija odiše mladenačkim stilom po kojem je brend postao poznat i voljen. I sama sam često znala otići u njihov Carnaby street dućan dok sam živjela u Londonu te se inspirirati kulerskim komadima. Brend je od 2008. poslovao unutar grupacije H&M, ali su ga još 2004. osnovala dvojica Šveđana, i isprva je bio samo second-hand dućan, da bi se razvio u brend koji je svoju odjeću prodavao i preko Urban Outfittersa i Barneysa te preko svojih dućana u Londonu, Parizu i Kini.

Weekday je također u H&M grupaciji pa je zgodno da će relaunch brenda Cheap Monday krenuti preko njihovih dućana. Želimo uspjeh i uspješan drugi život ovom kulerskom brendu te se nadamo da će ovaj put imati više sreće!

 

Foto: Cheap Monday