Kad je riječ o torbama za trening, više ne moramo birati između stila i funkcionalnosti jer omiljeni brendovi nude modele koji pomiruju oboje. Stoga, bilo da se vraćate s posla ili izlazite iz kuće – torba za trening postala je važan dio svakodnevnog outfita.

Spajajući funkcionalnost s estetikom, torbe za trening lako je uklopiti u svoj svakodnevni styling. Primjerice, volite li se općenito odijevati sportski, torbe s brendingom popularnih sportskih brendova odličan su odabir koji je idealan za jednostavne dnevne kombinacije koje mogu uključivati traperice, omiljeni par tenisica, majicu i baloner. S druge strane, modeli bez brendinga funkcioniraju i kao torbe za posao volite li spoj sportske i klasične mode.

Naravno, osim što dobro izgledaju, torbe za trening moraju biti praktične, a to znači imati odvojene pretince kako biste uredno sve mogli posložiti. Isto tako, nisu naodmet niti zasebni pretinci za vodu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NICOLE RUSSELL (@nicolerusssell)

Što se tiče materijala, torbe sportskih brendova uglavnom su izrađene od vodootpornih materijala koji osiguravaju da vaša oprema ostane suha i sigurna te imaju prozračne odjeljke kako bi se spriječilo nakupljanje neugodnih mirisa. S druge strane, high street modeli nemaju nužno te karakteristike, stoga dobro provjerite što vam je važno prije same kupnje.

Kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili neke od naših favorita!

Nike (47,65 eura)
The Row (1.540 eura)
Stradivarius (25,99 eura)
Björn Borg (71,95 eura)
adidas (25,19 eura)
lunilou (89 eura)
adidas (33,99 eura)
Stradivarius (17,99 eura)
Oysho (45,99 eura)

Foto: Instagram/@sarahs_day, Stradivarius, Mytheresa, lunilou, Intersport, Decathlon