Pariške Olimpijske igre možda su završile, ali uspomene na najuzbudljivije trenutke još uvijek žive u našim mislima. Od izvanrednih nastupa naših sportaša do briljantnih izvedbi Simone Biles i Jordan Chiles u gimnastici – Olimpijada je bila prepuna nezaboravnih trenutaka. No, osim sportskih postignuća i povijesnih trenutaka, Olimpijada je istaknula i značaj kvalitetnih beauty proizvoda u sportu.

Simone Biles redovito je za vrijeme Olimpijade dijelila svoju beauty rutinu na TikToku i ti su videi postalni apsolutni hit. A kako i ne bi? Svi smo se pitali kako njezin make-up ostaje besprijekoran unatoč napornim gimnastičarskim treninzima i nastupima.

@simonebilesowens get ready with meeee for all around finals @ the olympics 😱🥹 #olympics #gymnastics #usa #paris ♬ original sound – Simone Biles

Srećom, ona je otkrila tajnu u svom GRWM (Get Ready With Me) videozapisu. Njezin izbor za setting spray je One/Size’s On ‘Til Dawn, isti onaj koji je koristila Beyoncé na turneji. Tako su ovaj proizvod sada odobrila čak dva ikonična imena u beauty svijetu. Ako nas pitate, to je sasvim dovoljno da mu i mi damo šansu.

One/Size’s On ‘Til Dawn možete naručiti putem Amazona.

A ako još uvijek sumnjate u to da je beauty industrija pronašla svoje mjesto na Olimpijadi, obratite pažnju na ovaj viralni TikTok video.

@cai_xa No please tell me what setting spray these swimmers use, the make up doesn’t budge chile!?😭😭😭😭 #fyp #foryou #olympics2024 #makeuphacks #artisticswimming #france #makeup #question #viral #settingspray #swimming #blowthisup #mexico🇲🇽 #swimmingpool #mua #goodie ♬ original sound – Cai_x A

U ovom isječku, Tik Tokerica @cai_xa pokreće raspravu sa svojim pratiteljima o tome koji fiksator za šminku koristi meksička petorka u sinkroniziranom plivanju, koja je nakon akrobatske koreografije izašla s potpuno nepromijenjenim make-upom.

Video je prikupio više od 12 milijuna pregleda i više od milijun lajkova, a komentari su preplavljeni nagađanjima o tajnom proizvodu koji je omogućio da make-up ostane besprijekoran. Među svim nagađanjima, jedan proizvod iznova se pojavljuje u komentarima: Kryolan Fixing Spray.

Reputacija ovog spreja sama po sebi govori dosta. Poznat po svojoj sposobnosti da drži šminku na mjestu, čak i usprkos vrućinama i zahtjevnim sportskim aktivnostima poput sinkroniziranog plivanja, Kryolan Fixing Spray stekao je velik broj vjernih obožavatelja i odobrenje stručnjaka. Vizažist Painted by Spencer prethodno je na TikToku opisao ovaj proizvod kao “najjači” make-up fiksator – što zvuči kao savršeno rješenje za očuvanje podloge u ovim vrućim ljetnim danima.

Međutim, Spencer naglašava da ovaj proizvod nije prikladan za svakodnevnu uporabu jer je vrlo jak i može naglasiti suhoću kože. Preporučuje da ga koristite samo u situacijama kad vam je šminka uistinu na testu te da prethodno temeljito hidrirate i pripremite kožu.

Kryolan Fixing Spray možete naručiti putem Kryolan službene stranice.