Što više reći o balonerima, a da nije rečeno? Radi se o zbilja, bez preuveličavanja, bezvremenskom odjevnom predmetu koji se može kombinirati na mali milijun načina, pristaje svakom stilu te kombinaciju čini odvažnom i upečatljivom. Stoga, iako su neki od vas vjerojatno i dalje u badićima, nije naodmet provjeriti nove modele balonera koji su stigli u trgovine!

Kao što smo i očekivali, zasad je ponuda klasična i provjerena te je fokus na jednostavnim modelima i bež koloritu. Ovakvi modeli balonera izrazito su jednostavni za kombiniranje jer pristaju poslovnim, casual i elegantnim outfitima, a svaki od njih možete upotpuniti detaljima koji će ga razigrati, odnosno prilagoditi ga svome stilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Agnes Pusztai (@whatgigiwears)

Što se tiče modela u boji, high street trgovine još su suzdržane, a s obzirom na to da će se ponuda neprestano nadopunjavati, vjerujemo da će uskoro stići i modeli u boji. No zato dizajnerski brendovi već sad nude vibrantnije kolorite koji su kao stvoreni za one koji vole “razbiti” kombinacije i zablistati u nešto upečatljivim stylinzima.

Stoga, želite li već sada nabaviti novi model za jesenske dane, u nastavku potražite naše favorite!

7 For All Mankind (385 eura)
Zara (39,95 eura)
Max Mara (1.399 eura)
Massimo Dutti (179 eura)
Bershka (59,99 eura)
Alaïa (3.200 eura)
Massimo Dutti (169 eura)
Mango (149 eura)
Mango (89,99 eura)
H&M (59,99 eura)
H&M (59,99 eura)

Foto: Instagram/@pernilleteisbaek, Mango, Zara, H&M, Massimo Dutti, Mytheresa