Imate li društvene mreže, a vjerujemo da imate barem jednu, sigurno vam nije promaknuo fenomen dupe kulture, odnosno povoljnijih zamjena za skuplje proizvode. Stoga doslovno nema proizvoda za koji ne postoji duplić, međutim – čini se da iznimka ipak postoji!

Bobbi Brown Luxe Eyeshadow Moonstone sjenilo za oči na glasu je kao make-up proizvod za koji ne postoji povoljnija zamjena. Naime, ovo sjenilo karakteristično je po tome što je izuzetno dobro pigmentirano, a fokus je na šljokicama koje pružaju decentan, no istovremeno statement look. Upravo je sinergija jednostavnosti i upečatljivosti ono što ovaj proizvod čini teško zamjenjivim, a ako je za vjerovati zadovoljnim make-up entuzijastima, zbilja je tako.

Bobbi Brown Luxe Shimmer Eyeshadow- Moonstone

Što se tiče boje, radi se o blago bakreno-zlatnoj nijansi koja se idealno kombinira s neutralnom podlogom na oku te općenito nude šminkom, a sjenilo možete nanijeti s prstima ili kistom laganim pokretima kako ne niste pretjerali s količinom.

Stoga, volite li šminku čija kvaliteta opravdava cijenu, ovo je sjenilo koje se isplati isprobati, a kupiti ga možete na linku!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CINDY MELLO (@cindymello)

Foto: Instagram/@emilietommerberg, Douglas.hr