Vijest o tome da na police domaće drogerije stiže Fenty Beauty odjeknula je poput kakve bombe, a ljubiteljice dobre šminke već su požurile provjeriti gdje se točno može nabaviti. Naime, u odabranim BIPA prodavaonicama bit će dostupno 14 proizvoda!

Radi se primeru, tekućim puderima i varijantama u prahu, sticku za konturiranje, bronzerima, rumenilu, ruževima i sjajilima koji dolaze u nekoliko nijansi i koje smo odmah poželjeli u kolekciji. Ako ste već imali priliku isprobati neki od Fenty Beauty proizvoda, onda znate koliko su dobro pigmentirani i kvalitetni, a budući da noviteta u kozmetičkoj torbici nikada dosta – idealan je trenutak za obnovu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BIPA Hrvatska (@bipahrvatska)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BIPA Backstage (@bipabackstage)


Kao što smo naveli, proizvodi će zasad biti dostupni u 24 odabrane BIPA prodavaonice, a na sljedećem linku možete provjeriti o kojim se lokacijama točno radi.

Iz BIPA-e poručuju da je asortiman dostupan u ograničenim količinama pa požurite u kupnju jer ne sumnjamo da će se kozmetika brzo rasprodati. Ipak, ovo je tek prvi val ponude koji će se vjerojatno kroz određeni period upotpuniti novitetima.

Foto: Instagram