Složit ćete se s nama da je kovrčava kosa pravi ukras na glavi. Međutim, kako bi to doista bilo tako, na beauty polici potrebno je imati odgovarajuće proizvode. Ljeti kosa zbog izloženosti suncu i morskoj soli zahtjeva više njege, a koji su to “must have” proizvodi, saznajte u nastavku!

Devacurl Buildup Booster serum

Ovaj šampon učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu, i popriličan je hit na društvenim mrežama. Potiče razvoj onih pravih ljetnih kovrči koje obožavamo.

cantu aktivator kovrča

Uz cantu aktivator istaknite prirodnu ljepotu i sjaj vaših kovrča. Svi cantu proizvodi sadrže 100 % čisti shea maslac (koji predivno miriše!) i dodatno su obogaćeni hranjivim sastojcima poput ulja argana ili makadamije, a namijenjeni su za valovitu i kovrčavu kosu.

 

Authentic Beauty Concept Hydrate Cleanser

Ovaj regenerator u spreju hidrira normalnu do suhu ili kovrčavu kosu – vraćajući joj elastičnost i snagu, dok formula s pantenolom pruža dodatni sjaj i olakšava raščešljavanje. Isto tako, proizvod ne sadrži parabene i silikone, a uporaba je jednostavna – nasprejajte na kosu prosušenu ručnikom i ne ispirite vodom.

 

Foto: Instagram/@luisapiou